A „Fogadj örökbe zebrát!” kezdeményezésünk keretében lehetőséget kínálunk Önöknek, hogy aktívan részt vegyenek ebben az inspiráló projektben. Részvételükkel közvetlenül hozzájárulnak a gyalogos közlekedés biztonságához és a közlekedési kultúra fejlesztéséhez.

Miért is olyan különleges ez a rendszer?

A Safecross® okoszebra egy modern, innovatív megoldás, amely a legújabb technológiai fejlesztéseket ötvözi az úttesten való átkelés biztonságának növelése érdekében. A rendszer érzékelőkkel és kiegészítő LED-világítással van felszerelve, amelyek a gyalogosok átkelési szándékát aktív fényjelzésekkel jelezve segíti a gépjárművezetőket az észlelésben. Ezáltal csökkenthető a balesetek kockázata és elősegíthető a biztonságos közlekedés mind a járművezetők, mind pedig a gyalogosok számára.

Az alábbi linken elérhető a Safecross® okoszebra rendszer részletes bemutatása:
https://solarway.hu/safecross-okoszebra.

Itt megtalálható minden információ a rendszer működéséről, előnyeiről és az eddigi több mint 200 sikeres telepítésről.

 

„Fogadj örökbe zebrát!”

A projektben való részvétel rendkívül egyszerű. Cégüknek csak ki kell választania egy vagy több megfelelő helyszínt a Safecross okoszebra rendszer telepítéséhez, és támogatásukkal hozzájárulni a projekt finanszírozásához.

Miért érdemes részt venniük ebben a programban?

Röviden összefoglalva, részvételükkel:

  1. Demonstrálhatják társadalmi felelősségvállalásukat és elkötelezettségüket a közösség iránt.
  2. Növelhetik a telephelyük vagy működési településük biztonságát és vonzerejét.
  3. Hozzájárulhatnak a közúti balesetek csökkentéséhez és a közlekedés kulturáltabbá tételéhez.
  4. Népszerűsíthetik céges imázsukat (támogatói tábla kihelyezéssel), mint a közösség és az emberek iránt felelősséget vállaló vállalat.

Ne hagyják ki a lehetőséget!

Töltsön be vezető szerepet a közösségi felelősségtudat fejlesztése terén. További részletekért és személyre szabott ajánlatért kérjük, jelezzen vissza, ha érdeklődést mutat a „Fogadj örökbe zebrát!” program iránt! Szívesen tájékoztatjuk Önt, minden további információval készséggel állunk rendelkezésére.

Korábbi együttműködő partnereink:

Generali a Biztonságért Alapítvány

Mol Nyrt.

Penny Market Kft

Robert Bosch Elektronika Kft.

Lego Manufacturing Kft.

Holya Zrt.

MOM Zrt.

Next Broker Consulting Kft.